Thema's

Aanbod bij dit thema

Teamcoaching: Versterk je team met paarden

In een team of groep heeft iedereen vaak een vaste rol, maar soms voelen mensen zich niet op hun plek, krijgen ze weinig kansen of weten ze niet hoe ze deze kunnen benutten. Tijdens een teamsessie met paarden worden onderlinge relaties opmerkelijk snel blootgelegd. Het paard fungeert hierbij als de verbindende factor.

Masterclass: Effectief communiceren in een complexe context

We voeren dagelijks talloze gesprekken. Hierin doen we veel onbewust, totdat het gesprek spannend of ingewikkeld wordt... Dan zit het onderbewustzijn juist in de weg. Maar: is voor jouw team constructieve en productieve onderlinge communicatie ook een van de belangrijkste speerpunten? Volg dan met heel jouw team de masterclass: effectief communiceren in een complexe context.

VIZIER: Een bordspel om de visie op tafel te krijgen

Houd jij je op school bezig met het vormgeven van burgerschapsonderwijs of digitale geletterdheid, maar vraag je je nog af wat precies de visie is en hoe jullie het onderwijs concreet kunnen vormgeven? Dan is deze workshop wat voor jou! Speel samen met jouw team het spel VIZIER onder begeleiding van onze expert.