FAQ
Inloggen lukt niet
Bel met de Haagse OnderwijsAcademie. Dit kan op 070-4262648.
Hoe werkt de vooraanmelding?
Voor sommige activiteiten is er nog geen datum. Deze activiteiten staan op vooraanmelding. Bij voldoende aangegeven interesse prikt de HOA een datum. Je ontvangt als geïnteresseerde een e-mail met de data en het verzoek om jouw vooraanmelding om te zetten naar een inschrijving. 

 

Ik heb deelgenomen aan een cursus/coaching, waar vind ik mijn certificaat?
Wanneer je de evaluatie hebt ingevuld ontvang je het certificaat per e-mail.

Heb je deze niet ontvangen? Neem contact met ons op. Dit kan via info@dehoa.nl.

Kan ik zelf ook helpen om het aanbod van de HOA uit te breiden?
Ja, dat kan! De Haagse OnderwijsAcademie staat voor leren van en met elkaar: ben jij bereid om een workshop of module te geven over een onderwerp waar je expert in bent?
Of wil je meewerken aan een e-learning of een artikel voor op de site? Vul deze Forms in of neem dan contact met ons op via info@dehoa.nl.
Mag ik me voor elke bijeenkomst inschrijven?
Als medewerker van VO Haaglanden en Scholengroep Spinoza zie je al het aanbod van de Haagse OnderwijsAcademie. Je mag je overal voor inschrijven, maar houd rekening met de doelgroep die is aangegeven. Ook is het handig om met jouw leidinggevende te overleggen welke trainingen en trajecten passen bij jouw ontwikkeling.
Hoe kan ik zien voor welke bijeenkomsten ik ben ingeschreven?
1. Navigeer naar 'Mijn academie'.

2. Klik op 'Bekijk jouw inschrijvingen'. 

 

Veel plezier!

Hoe kan ik me afmelden voor een bijeenkomst?
We gaan er van uit dat als je je aangemeld hebt voor een cursus/coaching je bij de bijeenkomst(en) aanwezig bent. Is er iets tussengekomen en kun je niet meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk af. 


1. Navigeer naar 'Mijn academie'.

2. Klik op 'Bekijk jouw inschrijvingen'. 

3. Klik onder de kolom 'Actie' op 'Afmelden'. 

4. Bevestig jouw afmelding in dit scherm. 

 

Is deelname aan cursussen/coaching van de Haagse OnderwijsAcademie verplicht?
Deelname is vrijwillig en niet verplicht. Als je je eenmaal ingeschreven hebt gaan we ervan uit dat je de bijeenkomst(en) bijwoont. Het aanbod van de HOA is gratis, maar niet kosteloos. De cursussen en coaching worden bekostigd door alle scholen van VO Haaglanden en Spinoza, dus ook door jouw school! 
Kost het geld om mee te doen?
Zowel Scholengroep Spinoza als VO Haaglanden zijn van mening dat constante aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers belangrijk is.
Het aanbod van de HOA is gratis, maar niet kosteloos. De cursussen en coaching worden bekostigd door alle scholen van VO Haaglanden en Spinoza, dus ook door jouw school!
Hoe zit het met mijn privacy?
We gaan voorzichtig om met jouw gegevens. Dat betekent dat we een Dataverwerkingsovereenkomst hebben met Muismedia, de leverancier van dit platform. Daarmee worden jouw data en persoonsgegevens beschermd conform de AVG. Jouw naam en mailadres worden gedeeld met de expert van de cursus waarvoor je bent ingeschreven.

 

Jouw leidinggevende krijgt periodiek een overzicht van alle inschrijvingen en late afmeldingen.

Kunnen anderen zien voor welke bijeenkomsten ik ben ingeschreven?
De trainer, het HOA-team en jouw leidinggevende hebben toegang tot de lijst met personen die zich hebben ingeschreven voor deze bijeenkomst.
Is mijn evaluatie anoniem?
Alleen team HOA kan jouw antwoorden direct inzien. Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt in de jaarlijkse evaluatieanalyse van de HOA.