Nieuws
Het laatste nieuws van De Haagse OnderwijsAcademie vind je hier.

Jaarlijkse conferentie Stichting School & Veiligheid

23 januari 2024
Woensdag 17 april 2024 organiseert Stichting School & Veiligheid met ondersteuning van het ministerie van OCW hun jaarlijkse conferentie.

 

Op veler verzoek bieden we de conferentie opnieuw in een hybride vorm aan, dus zowel op locatie in Gooiland als online. We bieden voor beide versies een mooi en vol dagprogramma. We starten zowel online als op locatie met een plenair gedeelte met twee boeiende sprekers: Sharon Ubani en Ismail Aghzanay. Dagvoorzitter is net als vorig jaar Splinter Chabot.

 

Meld je nu aan.


Lees verder

Haags Holocaustonderwijs symposium

11 januari 2024
Op woensdag 7 februari 2024 vindt het eerste Haagse Holocaust Symposium plaats van en voor docenten. Het symposium vindt plaats bij InHolland, locatie Theresiastraat Den Haag. Nu meer dan ooit bestaat er in het Haagse onderwijsveld behoefte naar handvaten voor het behandelen van dit actuele en gevoelige onderwerp.
Lees verder

Tip: download gratis het e-book Formatief handelen

09 januari 2024
Wil jij jouw kennis over formatief handelen uitbreiden? Je kunt hier het gratis e-book Formatief handelen downloaden. 
Lees verder

Heb jij deze al gespot? 👀

02 oktober 2023
Heb jij onze posters en flyers al gezien op jouw school? Daarop vind je een makkelijk overzicht van de Inspiratiesessies en verdiepende Masterclasses dit jaar! 
Lees verder

Terugblik: Een fantastische Kick-off van het Academiejaar!

02 oktober 2023
Afgelopen donderdag zorgde Koen Schobbers met zijn interactieve lezing voor inspiratie, nieuwe inzichten en energie. Hij vertelde ons nieuwsgierig te blijven en het gesprek aan te gaan met jongeren over gamen en technologie. 
Lees verder

De HOA is ON TOUR!

30 augustus 2023
Gisteren was de start van de HOA on Tour. De collega's van het Veurs Lyceum en het 's Gravendreef College zorgden ervoor een fantastische start! Dank voor het enthousiaste ontvangst, de vele gesprekken en mooie input die we van jullie ontvangen hebben. 
Lees verder

Ben jij mentor of coach?  

22 augustus 2023
Klaar voor de gouden weken? De eerste zes weken van het nieuwe schooljaar zijn belangrijk en boordevol mogelijkheden! Het is de tijd waarin je de basis legt voor een positieve sfeer in de groep. Een warm en stimulerend leerklimaat draagt niet alleen bij aan de resultaten, maar ook aan het welzijn van je leerling. 
Lees verder

'Zweverig gedoe' helpt mentoren - Project Buitenkans

04 juli 2023
Intern expert Femke Bulder is Copa op de François Vatelschool. Daarnaast geeft ze cursussen en coaching over de Progressive Mental Alignment methode. Lees meer over haar drijfveren in het artikel van Project Buitenkans.
Lees verder

Tip: vergeet niet jouw certificaat te downloaden

28 juni 2023
Heb jij afgelopen Academiejaren cursussen gevolgd? Dan heb je certificaten van ons ontvangen op jouw profiel. Deze staan op ons oude platform en zijn beschikbaar tot 1 september. Vergeet ze niet te downloaden! Ga daarvoor naar het oude platform
Lees verder