Nieuws
15 mei 2024

WIN: twee kaarten voor Young Impact night 4 juni

Na afloop van ieder schooljaar organiseert Young Impact een feestelijke afsluiting: Young Impact Day. Dit jaar  op 4 juni in Rotterdam Ahoy: Rita Ora, Son Mieux, Numidia en Kraantje Pappie! De HOA heeft twee kaarten speciaal voor jonge werknemers van Spinoza en VO Haaglanden.
IMPACT NIGHT is een uniek en impactvol concert met niemand minder dan Rita Ora, Son Mieux, Kraantje Pappie, Bizzey, Numidia en meer! Bereid je voor op een avond vol spectaculaire shows en persoonlijke verhalen.   De eerste editie vindt plaats op 4 juni 2024 in Rotterdam Ahoy. Door samenwerking met Youngworks heeft de HOA 2 kaarten voor jonge werknemers van Spinoza en VOH te verloten.

 

Wil jij kans maken op twee tickets? Mail voor vrijdag 23 mei team HOA via info@dehoa.nl.

 

Wat is IMPACT NIGHT?

Headliner Rita Ora spreekt zich als kind van vluchtelingen uit over het belang van gelijke kansen. Son Mieux, Bizzey, Kraantje Pappie en Yuki benadrukken het belang van aandacht voor mentale gezondheid. Hoor van Gwen van Poorten en Numidia hoe zij zorgen dat ze positief in het leven staan. Alle artiesten geven ieder een show van 20 minuten en een talk van 5 minuten. Derek Otte geeft zijn visie op impact en er is een fantastisch voorprogramma door Vlims en Laura Yasmin! Naast een onvergetelijke show vol inspiratie kun je tijdens Impact Night ook direct impact maken in de Impact Zone. Doe mee met een actie, ontmoet impactvolle organisaties of laat je stem horen over dat wat jij belangrijk vindt. Impact Night is een unieke combinatie van entertainment en maatschappelijke impact!

 

Je vindt hier het gehele programma.

 

Dit evenement wordt georganiseerd door Young Impact. Een organisatie die zich inzet voor maatschappelijke betrokkenheid van jongeren. Aan het eind van het schooljaar organiseren ze een event om de impact van afgelopen jaar te vieren.

Overzicht nieuws
Volgende