Nieuws
Het laatste nieuws van De Haagse OnderwijsAcademie vind je hier.

De HOA is ON TOUR!

30 augustus 2023
Gisteren was de start van de HOA on Tour. De collega's van het Veurs Lyceum en het 's Gravendreef College zorgden ervoor een fantastische start! Dank voor het enthousiaste ontvangst, de vele gesprekken en mooie input die we van jullie ontvangen hebben. 
Lees verder

Ben jij mentor of coach?  

22 augustus 2023
Klaar voor de gouden weken? De eerste zes weken van het nieuwe schooljaar zijn belangrijk en boordevol mogelijkheden! Het is de tijd waarin je de basis legt voor een positieve sfeer in de groep. Een warm en stimulerend leerklimaat draagt niet alleen bij aan de resultaten, maar ook aan het welzijn van je leerling. 
Lees verder

'Zweverig gedoe' helpt mentoren - Project Buitenkans

04 juli 2023
Intern expert Femke Bulder is Copa op de François Vatelschool. Daarnaast geeft ze cursussen en coaching over de Progressive Mental Alignment methode. Lees meer over haar drijfveren in het artikel van Project Buitenkans.
Lees verder

Tip: vergeet niet jouw certificaat te downloaden

28 juni 2023
Heb jij afgelopen Academiejaren cursussen gevolgd? Dan heb je certificaten van ons ontvangen op jouw profiel. Deze staan op ons oude platform en zijn beschikbaar tot 1 september. Vergeet ze niet te downloaden! Ga daarvoor naar het oude platform
Lees verder

Na de zomervakantie gaan wij op tour!

22 juni 2023
De HOA on Tour begint inmiddels een traditie te worden. Dit keer niet alleen met ons vaste recept: heerlijke koffie, thee en smoothies. We hebben een nieuwe aanwinst bij de Tour die je niet wilt missen!
Lees verder

Kick-off Academiejaar 23-24

13 juni 2023
Wil jij meer weten over gaming en mediagebruik van jongeren? Voormalig top-gamer Koen Schobbers neemt je 28 september mee in zijn verhaal.
Lees verder

HOA 22-23 was een succes!

02 juni 2023
Vorige week was de laatste HOA-bijeenkomst van dit schooljaar. Deze middag kozen collega’s uit drie activiteiten. Daarna werd er in teams fanatiek gestreden om de HOA Pubquiz wisselbeker.  
Lees verder

SAVE THE DATE: Zomerse afsluiting Academiejaar 22-23

27 maart 2023
Sluit dit schooljaar af samen met collega’s en de HOA. Donderdag 1 juni op het strand van Scheveningen.  
Lees verder