Nieuws
13 juni 2023

Kick-off Academiejaar 23-24

Wil jij meer weten over gaming en mediagebruik van jongeren? Voormalig top-gamer Koen Schobbers neemt je 28 september mee in zijn verhaal.
Kinderen groeien op in een tijd van digitalisatie. Alles is ‘smart’, schermen worden overal voor gebruikt, er zijn tientallen social media platformen, gamen is de #1 hobby en de ‘metaverse’ moet de toekomst zijn. De aantrekkingskracht om op schermen actief te zijn is zichtbaar op school en in de klas. Hoe gaan we hier mee om?   
 
Deze lezing wordt gegeven door Koen Schobbers. In 2017 de eerste esporter met een topsportstatus. Koen wist zijn esports carrière te combineren met zijn studie Geneeskunde. Hij is oprichter van Parents of Play, een bedrijf dat opvoeders helpt de relatie met gamende kinderen te herstellen, behouden of versterken. Daarnaast is hij schrijver van het boek ‘Mijn gamende kind’. Koen is ook bestuurslid van de Global Esports Federation en werkt zowel nationaal als internationaal met bedrijven op het gebied van gaming, esports en gamification.
 
Nieuwsgierig naar het verhaal van Koen? Kom ook op donderdag 28 september!
Overzicht nieuws
Volgende