Aanbod

Werk kan ook uit: Fokking druk!

We hebben het tegenwoordig druk – zeker in het onderwijs. We managen onze tijd, hebben verantwoordelijke banen en hebben ook in ons dagelijks leven te maken met drukte. Met een actief en uitdagend leven is uiteraard niets mis, zolang je stress maar buiten de deur houdt. 

 

Stress is (helaas) onderdeel van ons moderne leven. Dat is geen ramp, maar het betekent wel dat je een manier moet vinden om de drukte in je werk en je leven te managen. Doe je dat niet effectief, dan ligt een burn-out op de loer. Hoe doe je het wel effectief? Dat leer je in deze training. 

'Werk kan ook uit' is een training van drie dagdelen over het managen van stress en het voorkomen van burn-out. Als deelnemers leer je van de trainer én van elkaar hoe je stressbestendiger kunt worden. 

Voor deze training wordt gebruik gemaakt van de technieken uit het boek Fokking Druk van Thijs Launspach. 


Onderdelen van de training zijn onder meer: 

  • De basics van stress 
  • Stress-signalen herkennen 
  • Prioriteiten stellen 
  • Je tijd effectief indelen
  • ‘Nee’ zeggen
  • Plannen en ontspannen 

 
De deelnemers ontvangen het boek 'Fokking druk' cadeau. 

Expert:

Thijs Launspach
Thijs Launspach is psycholoog, schrijver en (TEDx-)spreker.

Thijs schreef boeken over stress, social media, en millennials op het werk. Hij heeft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad en hij is een van de docenten aan The School of Life.

Thijs geeft regelmatig lezingen, keynotes en workshops over mentale gezondheid, stressmanagement en het managen van millennials in organisaties. Hij is daarnaast veel in de media te zien / horen over deze onderwerpen. Ook heeft hij een eigen podcast over psychologische thema’s.