Aanbod

Office vaardigheden voor het OOP

Breng jij veel van je werktijd door in Office 365? Denk je dat het efficiënter kan? Of loop je tegen bepaalde moeilijkheden aan? Dan is Office-vaardigheden voor OOP iets voor jou! We helpen je gericht op jouw vaardigheden. 

 

Als je deze training hebt afgerond, kun je de Office-applicaties inzetten in jouw werk. We gaan onder andere aan de slag met OneDrive, Outlook, Excel, Word Interactief en Forms. 

 

Wat wil je graag leren? Dit kun je zelf doorgeven voorafgaand aan de trainingen. We zullen het dan meenemen in de trainingen. Office-vaardigheden voor OOP bestaat uit twee bijeenkomsten. In de tweede sessie kunnen we gerichter ingaan op de vragen die ontstaan. 

Expert:

Schoolblocks
Schoolblocks ontwikkelt lesmethodes voor leerlingen en helpt docenten met professionaliseren. We zien dat de maatschappij ontzettend snel verandert en die maatschappij willen we koppelen aan het klaslokaal. Of dit nu een 360 graden Taaldorp, een training aan docenten of een doorlopende leerlijn Burgerschap is.

Als we denken dat het bijdraagt aan beter onderwijs dan gaan we aan de slag. Samen met partners als LessonUp, Micr.io en Q42 hebben we alle kennis en kunde beschikbaar om een prachtige leeroplossing voor leerlingen en docenten te ontwikkelen.