Aanbod

Het geheim van betekenisvol onderwijs

Droom je ervan dat jouw onderwijs écht impact heeft? Dit is je kans!  

 

Verlang je naar onderwijs dat écht betekenisvol is, zowel voor jou als voor je leerlingen? En heb je het gevoel dat je methoden en strategieën mist om dit te realiseren? Wij hebben het antwoord! Tijdens deze bijeenkomst ontdek je de zeven stappen die tot betekenisvol onderwijs leiden. Ook bepaal je hiermee of het vervolgprogramma 'Kom tot je bedoeling’ wat voor jou is. 

 

We reiken geen kant-en-klare trucjes aan, maar praktische en persoonlijke hulpmiddelen om onderwijs te creëren dat bij jou en jouw leerlingen past. Aan het eind van de sessie kun je ervoor kiezen om je in te schrijven voor het vervolgprogramma: ‘Kom tot je bedoeling’. In het vervolgprogramma gaan we dieper in op de eerste stap: de bedoeling van jouw onderwijs.    


Tijdens deze introductiebijeenkomst zullen we:  

  1. Bespreken hoe jij zelf de controle over jouw onderwijs kunt nemen
  2. De zeven stappen doornemen om tot betekenisvol onderwijs te komen
  3. Uitleggen hoe je zelf met deze stappen aan de slag kunt gaan
  4. Inventariseren of het vervolgprogramma: 'Kom tot je bedoeling’, iets voor jou is 


Verloop sessie 

Deze eenmalige bijeenkomst duurt 1,5 uur. Het vervolgprogramma bestaat uit een serie van drie bijeenkomsten van elk 2 uur. 


Wat heb je eraan? 

Na de introductiebijeenkomst heb je een duidelijk beeld van de weg naar betekenisvol onderwijs en ben je beter voorbereid om deze stappen zelfstandig te zetten. Als je besluit om je aan te melden voor het vervolgprogramma, krijg je nog meer inzicht en praktische tools om jouw persoonlijke onderwijsdoelen te bereiken. 

 

Is dit de kans waar je op hebt gewacht om je onderwijs naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan nu aan en zet de eerste stap naar onderwijs dat écht impact maakt! 

Expert:

Nicole Thöne
De bijeenkomst wordt gegeven door Nicole Thöne. De afgelopen 5 jaar heeft zij gewerkt als beleidsmedewerkers onderwijs voor Scholengroep Spinoza. Hier heeft ze zich voornamelijk bezig gehouden met wat goed en betekenisvol onderwijs is en hoe je hiertoe komt.