Aanbod

Gouden verhalen: energiek richting het pensioen

Komt het einde van jouw loopbaan in zicht? Hiermee begin je goed aan de volgende fase! Afscheid en weggaan wil je bewust meemaken: met aandacht en waardering. Het is een grote overgang naar een tijd met meer ruimte en creativiteit. Dit is een mooi moment om je leven te overzien en de jaren op school op een creatieve manier in beeld te brengen.

  

De laatste periode van de loopbaan is ook heel geschikt om alvast een vooruitblik te verbeelden. Waar heb je zin in, waar kijk je naar uit? Wat kun je in de komende jaren gaan ondernemen? Daar gaan we op focussen!  

 

Tijdens de bijeenkomsten schrijven en tekenen we over heden, verleden en toekomst. Het losmaken van creativiteit staat centraal.  In creatieve schrijf- en tekenbijeenkomsten begeleiden we je bij het maken van een eigen visueel en geschreven levensboek. En let op: er is absoluut geen tekentalent of schrijfervaring nodig! 

 

De bijeenkomsten zijn ook een mooi moment om met andere bijna gepensioneerden van gedachten te wisselen, en met elkaar nieuwe inspiratie op te doen. Daarvoor sluiten we de laatste bijeenkomst af met een diner in Den Haag. 

 

Geniet van De Gouden Verhalen! 

Expert:

Eva Durlacher
Trainer en coach bij Goudader training.