Aanbod

De kunst van complimenten

Jouw klein gebaar maakt een grote impact! 

  

Heb je ook weleens het gevoel dat we in een wereld leven waarin we vooral te kijken naar wat beter kan? Wil jij weleens een moment nemen om te beseffen hoeveel er is om te waarderen? Geef dan een compliment. Dit kan echt wonderen doen: de ander voelt zich gewaardeerd en vrolijkt op. Het is tijd om de positieve energie te ontketenen die je nodig hebt om moeilijke taken aan te pakken. Deze workshop is jouw gids voor het effectief gebruiken van complimenten. 

  

We gaan je leren hoe een goed compliment in elkaar zit. Ook nemen we je mee op een reis door de biologische en filosofische aspecten van complimenten. Daarbij laten we je de noodzaak zien van echte waardering en aandacht: zowel op het werk als in je privéleven.   


In deze cursus gaan we:   

  • Leren waarom complimenten van levensbelang zijn. 
  • Wetenschappelijke onderzoeken naar de kracht van complimenten ontdekken. 
  • Uitvogelen wat een goed compliment een goed compliment maakt. 
  • Oefenen hoe je complimenten kunt geven aan collega’s en leerlingen. 
  • Leren hoe je een compliment op een gepaste manier ontvangt. 
  • Aan de slag gaan in tweetallen en elkaar complimenteren.   


Opbouw cursus 

Tijdens de eendaagse sessie verdiepen we ons eerst in de theorie van complimenten. Vervolgens duiken we in de praktijk waarbij je in tweetallen aan de slag gaat om een compliment voor elkaar te maken. We eindigen met een sessie waarin we de complimenten delen. 


Na de workshop 

Als je deze workshop hebt afgerond, besef je het belang van een goed compliment. Daarbij kun je effectieve complimenten maken. Je bent je er bewust van wanneer een compliment op z'n plaats is en weet dat een klein gebaar een grote impact kan hebben. Misschien ben jij wel degene die de cultuur van het geven van complimenten op de werkplek een positieve boost gaat geven! 

  

Dus: Ben je klaar om positieve energie uit te stralen en de cultuur op je werkplek te transformeren met complimenten? Meld je dan nu aan!

Expert:

Complimentenmakers
Een sprankelend en gepassioneerd team van creatieve professionals met diverse achtergronden in kunst, theater, art-direction, psychologie en journalistiek, dat met overgave de kunst van complimenten overdraagt.