Aanbod

Gerichte Feedback - voor gebruikers van Catwise

Wil jij gericht feedback gaan geven? 


Het komt vaak voor: je geeft een compliment aan een leerling, maar het werkt averechts. Toch wil je graag hun groeimindset stimuleren en hun gedrag positief sturen. Maar hoe doe je dat dan? We kunnen je helpen met het formuleren van feedback die écht aankomt bij de leerling. 

 

Wat gaan we doen? 

 

Met de wetenschappelijke inzichten van Hetty en Dweck als basis, zul je leren hoe je gerichte feedback geeft. We geven praktische tips en behandelen herkenbare casussen. Aan het eind van de workshop kun je met de opgedane kennis met de tool aan de slag en kan je feedback gaan geven waar een leerling écht wat aan heeft. 

 

Tijdens de workshop gaan we: 

- Bewezen strategieën van feedback bespreken. 

- Reflecteren op je eigen manier van feedback geven. 

- Opgedane kennis toepassen op eigen praktijkvoorbeelden. 

 

Natuurlijk met de hulp van de tool van leerlingbespreking.nl! 

Verloop cursus 

 

De cursus heeft een duur van 2 uur. 

 

Wat heb je eraan?

 Na het volgen van deze workshop zul je in staat zijn gericht feedback te geven die jouw leerlingen motiveert. Je krijgt een map mee met hand-outs, werkbladen en handige feedbackkaart met tips zodat je direct aan de slag kan.  

 

Ben je klaar om je feedbackvaardigheden naar het volgende niveau te tillen en je leerlingen écht te kunnen motiveren? Meld je dan nu aan! 

Expert:

Catwise
Catwise is een initiatief van docenten om de rapportvergadering en leerlingbespreking sneller en efficiënter te laten verlopen.