Aanbod

Introductie op het PMA model

Ontdek de impact van je brein op je gedrag 

 

Ken je dat? Soms voel je je vervelend maar weet je niet waarom. Of je reageert snel boos of verdrietig, zonder aanwijsbare reden. Deze workshop kan je helpen te ontdekken wat de grote invloed is van alledaagse zintuigelijke waarnemingen op je gevoelens, gedachten en gedrag. Je kan leren dit te begrijpen en positief te veranderen.  

 

Je ontdekt in deze workshop hoe je brein werkt en hoe het informatie opslaat. We introduceren de krachtige PMA-vraagmethodiek, waarmee je toegang krijgt tot verborgen antwoorden in je brein. Leer anders kijken naar gedrag, stel effectievere vragen en verander je gedrag op een positieve manier. 


Tijdens de bijeenkomst krijg je...  

- Een dieper begrip van de werking van het brein en de opslag van informatie. 

- Nieuwe perspectieven op je eigen gedrag en dat van anderen. 

Opbouw bijeenkomst

De introductie tot PMA bestaat uit één bijeenkomst, waarbij we stapsgewijs de basisprincipes van de PMA-methodiek introduceren. Hierbij staat de werking van het brein en het begrijpen van je eigen gedrag centraal. Als voorbereiding kan je deze video bekijken.  

 

Na deze bijeenkomst: 

  • Heb je inzicht in hoe het brein werkt en hoe het zijn gegevens opslaat 
  • Ga je anders kijken naar gedrag van jezelf en van anderen.

 

Wil je het geleerde ook in de praktijk toe kunnen passen? Schrijf je dan in voor de vervolgcursus: ‘Praktische toepassing van de PMA-vraagmethodiek’.  

 

Dus: wil jij de invloed van je brein begrijpen en je gedrag positief veranderen? Schrijf je nu in en ontdek de kracht van je brein!  

Expert:

Femke Bulder
Femke Bulder is een gecertificeerde PMA-coach en faalangsttrainer volgens de LEFGASTEN-methode. Haar specialisatie ligt in het begeleiden van volwassenen, jongvolwassenen en tieners, zowel live als via online coachingssessies. Daarnaast is ze coach en coördinator passend onderwijs op het François Vatel.