Aanbod

Visual Storytelling deel 2

Wil je nog dieper in Visual Storytelling duiken? Dat kan! 

 

Heb je Visual Storytelling deel 1 gevolgd? Voel je de roep om je vaardigheden verder te verdiepen en nog uniekere visuele verhalen kan gaan vertellen? Dan word je helemaal blij van deel 2! We gaan nog een stap verder in de wereld van visual storytelling: dit is next level.  

 

In de sessies gaan we gaan de nodige theoretische concepten behandelen, maar ook nieuwe stifttechnieken leren en experimenteren met nieuwe materialen. Bovendien maak je kennis met nieuwe, opwindende onderwerpen zoals Graphic Recording en Comics.  


Tijdens deze cursus ga je: 

  • Diepgaande kennis opdoen over facility drawing en visual storytelling. 
  • De kunst van Graphic Recording leren: dit is het LIVE tekenen tijdens gesprekken en overleggen. 
  • Comics gebruiken als een effectieve tool om jouw visual persoonlijker te maken en om zware onderwerpen op een luchtige manier over te brengen.


Opbouw cursus 

De cursus duurt twee volle dagen. Dag één staat in het teken van verdieping van je kennis over facility drawing en visual storytelling. Op dag twee introduceren we de concepten van Graphic Recording en het gebruik van Comics in je visuele verhaal. Tussen de sessies door heb je de gelegenheid om te oefenen en te experimenteren met nieuwe technieken en materialen. 


Wat heb je eraan? 

Na de cursus ben je nog beter in staat om jouw ideeën en verhalen visueel te kunnen presenteren. Of je nu tijdens een live vergadering tekent voor verduidelijking van je punt of zware onderwerpen luchtig en begrijpelijk wilt maken. Je zult over de tools en technieken beschikken om je visuele verhaal naar een hoog niveau te tillen.

 

Klaar om je creatieve grenzen te verleggen en je visuele vaardigheden nog verder te ontwikkelen? Meld je nu aan voor Visual Storytelling Deel 2! 

Expert:

Visual Storyteller Pauline
Pauline is al ruim tien jaar bezig met Visual Storytelling, waarbij ze bewezen methoden heeft ontwikkeld om moeilijke concepten met tekenen toegankelijker te maken. Deze ervaring en kennis brengt ze mee in haar unieke, doelgerichte trainingen.