Aanbod

Visual Storytelling deel 1

Ken je dat? Een leerling die moeite heeft met praten? Of een lagere prikkelverwerking heeft? Hoe bereik jij de stille leerling, de beelddenker, de leerling met dyslexie? Tijdens deze cursus leer je iedereen bij jouw les te houden. 

 

Met Visual Storytelling versimpel en verduidelijk jij jouw boodschap/lessen. Je gaat het brein van de ander prikkelen. Zo zorg je voor inzichten en vergoot je de betrokkenheid bij de ander. Je zet creatieve processen in gang. Zo blijft jouw boodschap beter 'hangen' en ga je de verbinding aan. Ervaar hoe een 'simpele' tekening verhelderend en zelfs probleemoplossend is. En je gaat zien: je kan het overal gebruiken!

 

Tijdens de tweedaagse cursus neemt de expert je mee in de theorie en praktijk. Zo kan je de nieuwe stof meteen uit proberen en eigen maken. 


Na de cursus: 

  • Kan je de boodschap voor de ander versimpelen, verhelderen en verduidelijken door middel van beeld. 
  • Kan en ken je de grondvormen van het visuele ABC en weet je hoe en waarom je die kan combineren om alles te kunnen tekenen wat je maar wilt. 
  • Weet jij hoe jij het brein van de ander kan gaan prikkelen d.m.v. de breinkrakers. 
  • Heb je ervaring opgedaan met verschillende materialen. 

Expert:

Visual Storyteller Pauline
Pauline is al ruim tien jaar bezig met Visual Storytelling, waarbij ze bewezen methoden heeft ontwikkeld om moeilijke concepten met tekenen toegankelijker te maken. Deze ervaring en kennis brengt ze mee in haar unieke, doelgerichte trainingen.