Aanbod

The Next Sleep - coachingtraject

Word een superslaper!

  

Je draait je nog eens om, kijkt op de klok en zucht: alweer niet kunnen slapen. Of misschien is het voor jou juist moeilijk om 's ochtends uit bed te komen, ook al heb je 'genoeg' geslapen? Je bent niet alleen! Bijna één op de drie Nederlanders heeft slaapproblemen. Slaap is van essentieel belang voor onze gezondheid en vitaliteit. Pak jouw slaapproblemen aan met een persoonlijk coachtraject.

 

Wat gaan we doen? 

 

Dit traject laat zien wat slaap is en waarom een goede nachtrust zo belangrijk voor ons is. De opbouw en de duur van de slaap verandert over de diverse leeftijdsfasen. We kijken naar hoe dit patroon verloopt en hoe je dit zelf kan verbeteren. 

 

Rituelen zijn essentieel om de kwaliteit van slaap te verbeteren. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de relatie tussen slaap en de activiteit gedurende de dag. Ook staan we stil bij diverse factoren die slaapritmes verstoren, bijvoorbeeld het draaien van nachtdiensten, licht, ‘s avonds werken en voeding.  

 

Opbouw traject 

  

Het traject start met een kick-off waarin je de Fitbit activity tracker ontvangt en de theorie over slaap behandelt wordt.

 

De Fitbit kun je koppelen aan MyVitalFigures van VitalFacts. We volgen een gestructureerde aanpak: 

  

  1. Richten: Kick-off meeting en Fitbit setup.
  2. Weten: Over slaaptheorie, feiten en fabels, en persoonlijke slaapdata-analyse.
  3. Meten: Deelnemers beginnen met het dragen van de activity tracker.
  4. Willen: Over het ontwikkelen van nieuwe patronen en gedragsveranderingen.
  5. Kunnen: Deelnemers werken aan het behalen van persoonlijke doelen.
  6. Nameten: Virtuele coaching en nameting van persoonlijke slaapdata.
  7. Borgen: Borging van resultaten met Personal Sleep Update en coaching sessies.

  

Wat heb je eraan? 

 

Na afloop van het traject ben je niet alleen uitgerust met kennis over slaap en de factoren die deze beïnvloeden, maar je hebt ook een gepersonaliseerd plan voor het verbeteren van je slaapkwaliteit. De nieuwverworven routines zullen een positieve invloed hebben op je dagelijkse functioneren en humeur. 

 

Ben je klaar om je nachten beter te benutten en elke dag energiek te beginnen? Schrijf je nu in voor het coachingstraject The Next Sleep. 

Experts:

Colin Cleeren
De training wordt gegeven door Colin Cleeren, directeur en eigenaar van VitalFacts. Met VitalFacts helpt hij medewerkers hun energie te verbeteren in onder andere het onderwijs, technologie en bank- en verzekeringswezen.
Tessa Kuipers
Tessa Kuipers, is een enthousiaste trainer en coach die coachees verder helpt hun persoonlijke doelen te realiseren. Tessa is innemend en doortastend maar altijd in verbinding. Door Inspiratie- & energie weet ze antwoord te geven op de vraag: Hoe haal je het beste uit jezelf?