Aanbod

Omgaan met lastig en grensoverschrijdend gedrag voor OP

Helaas: grensoverschrijdend gedrag hoort er soms bij in ons werk. Denk hierbij aan een intimiderende ouder, een woedende leerling of een kleinerende collega. Hoe moet je hiermee omgaan? Deze training helpt je vooruit.

 

Als grensoverschrijdend gedrag zich voordoet, kan het even spannend zijn. Hoe blijf je rustig als zoiets gebeurt? Op welke manier kun je dit soort situaties aanpakken op een manier die bij jou past? En welke afspraken gelden hierover binnen jouw organisatie? De training geeft je antwoorden op deze vragen. 

 

De training ‘Omgaan met lastig en agressief gedrag’ is zeer interactief. We werken met actieve opdrachten en maken gedrag inzichtelijk met behulp van een trainingsacteur. Daarbij stemmen we de training af op jouw persoonlijke behoeftes en leerwensen. Dit alles in een veilige en informele sfeer. Kom erbij! 

 

Na de eerste bijeenkomst ontvang je een e-learning die je in je eigen tempo tussen de bijeenkomsten kan voltooien. Tijdsinvestering: 2,5 tot 3 uur. 

 

Expert:

Stanik Vejtruba
Stanik is trainer bij Reframe. Reframe training en coaching voor professionals helpt individuen, teams en organisaties om dagelijks het beste uit zichzelf te halen.