Aanbod

Coaching: Inzicht in je brein, geeft (be)grip op je zijn

Begrijp jezelf én anderen beter

 

Heb je je ooit afgevraagd waarom bepaalde situaties of opmerkingen je zo sterk raken? Ben je benieuwd hoe je op een dieper niveau kunt begrijpen waarom je reageert zoals je doet? Tijdens de coachingsessies gebruiken we een geavanceerde vraagtechniek die gebaseerd is op de werking van het brein en de taalregels van het onderbewuste. We gaan op zoek naar jouw hedendaagse triggers en hoe deze invloed hebben op je gevoelens, gedachten en gedrag. Door bewustwording kun je op een nieuwe manier naar jezelf en anderen kijken.   


Dit gaan we doen: 

Ontdek hoe je door bewustwording van je innerlijke processen jezelf en anderen beter kunt begrijpen. Leer hoe je de oorzaken achter je gevoelens, gedachten en gedrag kunt achterhalen. In dit programma biedt Femke een combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen, waardoor je jouw onderbewuste kennis kunt benutten en in je voordeel kunt gebruiken. Schrijf je nu in en maak gebruik van de kracht die in jou verborgen ligt! 


Opbouw coaching 

Voorafgaand aan de sessie stuurt de coach een online intake-formulier toe, dit is een lijst met vragen die je online kunt invullen. Zodra je op de knop ‘verzenden’ klikt, komt deze automatisch bij de coach terecht. Je krijgt hiervoor eerst een code zodat de gegevens van jou anoniem verwerkt worden. De antwoorden die je invult op die lijst gaan over de dingen (op je werk) die je makkelijk, lastig, moeilijk of prima vindt. En geven ook weer aanknopingspunten voor het gesprek. 

Daarna volgen één-op-één coaching-sessies: maximaal twee sessies per deelnemer. Coaching-sessies vinden plaats op maandagmiddag en donderdag. De datums worden in overleg met de deelnemers vastgesteld. Bekijk ter voorbereiding de voorbeeldvideo en lees het e-book ‘Durf jezelf te zijn’. 


Wat heb je eraan? 

Door deel te nemen aan deze cursus krijg je inzicht in je onderbewuste patronen en ontdek je hoe je deze kunt benutten om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Je zult beter begrijpen waarom je reageert zoals je doet en hoe je effectiever kunt communiceren met anderen. Deze bewustwording zal je helpen om meer regie te nemen over je eigen gevoelens, gedachten en gedrag, zowel persoonlijk als professioneel. 

 

Wil je ontdekken wat er in jouw onderbewuste ligt opgeslagen en hoe je deze kennis in je voordeel kunt gebruiken? Schrijf je dan nu in en zet de eerste stap naar persoonlijke groei! 

Expert:

Femke Bulder
Femke Bulder is een gecertificeerde PMA-coach en faalangsttrainer volgens de LEFGASTEN-methode. Haar specialisatie ligt in het begeleiden van volwassenen, jongvolwassenen en tieners, zowel live als via online coachingssessies. Daarnaast is ze coach en coördinator passend onderwijs op het François Vatel.