Aanbod

Professioneel grenzen stellen en Time management

Pas je gedrag aan en zeg dag tegen tijdgebrek 

 

Heb je weleens het gevoel dat de tijd je inhaalt? Stapels werk wachten op je, maar je wordt telkens onderbroken door collega's of leerlingen... En je helpt anderen graag, maar nu kom je alwéér in tijdnood. De tijd zelf is helaas niet te stoppen, te vertragen of te managen, maar: je eigen gedrag heb je wel in de hand. Deze cursus helpt je jouw gedrag aan te passen zodat je meer tijd en energie overhoudt. 

 

Wat ga je doen? 

Je leert hoe je je gedrag en omgeving kunt beheren om zo je tijd beter te benutten. Door kennis te maken met de prioriteitenmatrix van Eisenhower leer je effectiever te plannen en organiseren. We duiken dieper in belangrijke gedragsaspecten. Dit helpt jou om je gedrag aan te passen. Vervolgens vertalen we de theorie naar de praktijk. Zo krijg- en behoud je structureel handvatten.  
 

  • Ontdek de prioriteitenmatrix van Eisenhower. 
  • Oefen met grenzen stellen en communiceren. 
  • Leer over de Cirkel van Invloed. 
  • Ontdek je Kernkwadrant. 
  • Pas de theorie toe in praktijk. 
     

Opbouw cursus 

Tijdens de eerste sessie verkennen Eisenhower’s prioriteitenmatrix.

Daarna leggen we de focus op jouw gedrag: grenzen stellen en bewaken, de cirkel van invloed, je kernkwadrant en praktijkoefeningen.

Na deze cursus kun je: 

  • Je tijd beter benutten en effectiever managen. 
  • Praktische kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk en dagelijks leven. 

Ben jij echt klaar om de baas te worden over je eigen tijd? Meld je dan nu aan voor de cursus Professioneel grenzen stellen en timemanagement. Let maar op: zo geef je jezelf meer de ruimte.  

 

Expert:

Helgiene Karsten-Sampimon
Helgiene is trainingsactrice en trainer.